• +40.000 Galimi Produktai
  • Nemokamas Pristatymas 60€
  • Pristatymas Visame Pasaulyje
  • Greitas Pristatymas nuo 24/48h
  • Sumažintos daugiau nei 10.000 produktų kainos
  • Saugus Mokėjimas ir Patvirtinti Atsiliepimai
Filtras

Motokroso sienos lipdukai

10 lipdukai
Nuostabi lipdukų kolekcija, įkvėpta įdomios motokroso sporto. Idealiai tinka kroso motociklų lenktynių gerbėjams.

ar jums patinka šio populiariojo sporto jaudulys? Jei taip, kodėl gi ne papuošti savo namus ar aksesuarus šiais puikiais sienų lipdukais su veikiančių motokroso lenktynininkų iliustracijomis. Išsiskirkite iš savo draugų šiais lengvai pritaikomais lipdukais su patraukliais piešiniais.

daugybė dydžių ir spalvų, kad geriausiai atitiktų jūsų poreikius. Lengvai ir be rūpesčių tepkite ant bet kokio lygaus paviršiaus. Jie pagaminti iš aukštos kokybės vinilo, kuris truks 15 metų. Ir, mūsų žinia, pašalindami ant paviršiaus nepaliks jokių likučių ar pažeidimų!

jei nerandate motokroso lipdukų , kur ieškote, rašykite mums el. Paštu info@tenstickers. Com ir mes mielai išgirsime jūsų prašymą, kad sukurtume tobulą lipduką kaip tik jums! Mes visada esame atviri naujoms idėjoms ir norėtume, kad jūs taptumėte pritaikomu motokroso lipduku, kurio ieškote.

mūsų unikalūs motokroso lipdukai puikiai tinka prie bet kokio lygaus paviršiaus, todėl galite priklijuoti kur tik norite! įdėkite jį į savo kambarį ir jums tai dar labiau patiks, nes tai tiksliai atspindės kas esate ir ką mylite!

Filtras

Motokrosas Išvalyti filtrus
1 - 10 iš 10 lipdukai

Bendras įvertinimas

Įvertinimai

KOKYBINIAI PROJEKTAI

Pritaikykite savo sienų lipduką, kilimėlį ar bet kurį kitą gaminį iš mūsų katalogo su norimu vaizdu ar tekstu, naudodamiesi kai kuriomis išskirtinėmis mūsų siūlomomis paslaugomis.

Nerandate savo lipduko?
Nerandate norimo lipduko? Atsiųskite kelis žodžius, apibūdinančius tai, ko ieškote (pavyzdžiui: katė, mėnulis, gatvės šviesa). Atsiųskite savo el. pašto adresą, kad mes galėtume su jumis susisiekti ir pasiūlyti savo pagalbą bei alternatyvas.