• +40.000 Galimi Produktai
  • Nemokamas Pristatymas 60€
  • Pristatymas Visame Pasaulyje
  • Greitas Pristatymas nuo 24/48h
  • Sumažintos daugiau nei 10.000 produktų kainos
  • Saugus Mokėjimas ir Patvirtinti Atsiliepimai
Filtras

Dviračių sienos lipdukai

24 lipdukai
mūsų nuostabi dviračių lipdukų kolekcija yra ideali visiems, mėgstantiems šią sporto šaką. Šiame asortimente rasite daugybę įvairių dizaino, susijusių su įvairiomis dviračių sportu, dizaino. Esame tikri, kad šioje kolekcijoje rasite tai, kas jums patinka. Mūsų dviračių lipdukai gali būti dedami ant bet kurios sienos ar paviršiaus, pavyzdžiui, dviračių, automobilių, išmaniųjų telefonų, nešiojamųjų kompiuterių ir dar daugiau. Jie yra atsparūs oro sąlygoms, kad atlaikytų lietų ar šviečia!

pirmyn, papuoškite savo dviratį ar sienas nepakartojamai ir smagiai!


šios kolekcijos dizainas yra gausus. Viename populiariausių mūsų dizainų yra dviračių lipdukai automobiliams su užrašu „saugokitės dviratininkų“, todėl kelias tampa saugesnis tiek dviratininkams, tiek automobilininkams. Mes turime daug skirtingų šio tipo lipdukų dizainų, linksmų dizainų, paprastesnių ir oficialių stilių, kiekvienam yra kažkas! Jei esate aistringas dviračių sportas ir norite visiems apie tai pranešti, tada dviratininkų lipdukai su širdimi ar juokingi posakiai, tokie kaip „valgyk, miegok, važiuok“, yra būtent tai, ko tau reikia gyvenime!


mūsų dizainas puikiai tinka bet kam, pradedant dviratininkais ir baigiant dviratininkais, bmx gerbėjais ir daugeliu kitų! Mes netgi turime vinilinius dviračių lipdukus, kurie gali įkvėpti jus išlipti iš dviračio ir pasivažinėti.

vienas paklausiausių gaminių yra pritaikyti dviračio lipdukai , dekoruoti dviratininko vardu. Šios konstrukcijos yra idealiai tinkamos ant jūsų dviračio, jūs galite pagaliau suteikti savo dviračiui reikalingą atnaujinimą. Mes netgi galime sukurti jums visiškai naują, visiškai naują dizainą! Jei jums įdomu, kaip tai padaryti, jums tiesiog reikia atsiųsti mums el. Laišką su jūsų norimu pavyzdžiu ir išsamia informacija, pavyzdžiui, su dydžiais! Tada jūs turėsite savo asmeninį ciklo lipduką.

visi mūsų gaminami vinilo gaminiai yra aukštos kokybės, kad juos būtų galima puikiai pritaikyti ant jūsų paviršiaus. Turime daugiau nei 50 spalvų pasirinkimas, visos yra puikios kokybės, ryškios ir ilgalaikės. Visi mūsų lipnūs gaminiai yra atsparūs įbrėžimams, raukšlėms ir raukšlėms!

parodykite visiems, kad mėgstate važiuoti dviračiu, pasidalinkite ja su visais. ši puiki vinilo ciklo lipdukų kolekcija yra unikali ir originali, šiuos puikius gaminius galite rasti tik čia! Taigi toliau, kodėl gi neperžvelgus šią vis plečiančią vinilo ciklo lipdukų kolekciją!

Filtras

Dviračiu sportas Išvalyti filtrus
1 - 24 iš 24 lipdukai

Bendras įvertinimas

Įvertinimai

KOKYBINIAI PROJEKTAI

Pritaikykite savo sienų lipduką, kilimėlį ar bet kurį kitą gaminį iš mūsų katalogo su norimu vaizdu ar tekstu, naudodamiesi kai kuriomis išskirtinėmis mūsų siūlomomis paslaugomis.

Nerandate savo lipduko?
Nerandate norimo lipduko? Atsiųskite kelis žodžius, apibūdinančius tai, ko ieškote (pavyzdžiui: katė, mėnulis, gatvės šviesa). Atsiųskite savo el. pašto adresą, kad mes galėtume su jumis susisiekti ir pasiūlyti savo pagalbą bei alternatyvas.