• +40.000 Galimi Produktai
  • Nemokamas Pristatymas 60€
  • Pristatymas Visame Pasaulyje
  • Greitas Pristatymas nuo 24/48h
  • Sumažintos daugiau nei 10.000 produktų kainos
  • Saugus Mokėjimas ir Patvirtinti Atsiliepimai
Filtras

Darželio rimo sienos lipdukai

3 lipdukai
Dizainų kolekcija, įkvėpta garsių vaikų lopšinių rimų. Originalūs dizainai su dainų tekstais ir vaizdais iš klasikinių vaikų lopšinių. Idealiai tinka dekoruoti kambarius ir zonas vaikams.

papuoškite savo vaikų miegamuosius ar naujagimių darželius šiais mielais lipdukais su kerinčiais žodžiais ir mielais vaizdais. Padarykite savo kambariuose jaukius ir jaukius, pridėdami asmeninio prisilietimo prie žodžių iš mėgstamiausio jūsų vaiko darželio rimo arba jų mėgstamo personažo atvaizdą.

šie lipdukai gali padėti sužadinti vaikų vaizduotę ir dekoruoti originaliu ir unikaliu būdu.

kokius lipdukus vaikų dainoms rasiu?

įvairiausi vaikų dainų lipdukai, kad surastų jūsų, jūsų mažylio, mėgstamą dainą, tokiu būdu jie turės specialiai pritaikytą erdvę su labai spalvingomis ir linksmomis sienomis.

yra daugybė sienų lipdukų, kad galėtumėte rasti tą, kuris geriausiai tinka jūsų kambario dekoravimui, derinamą su baldais, žaislais ir dekoracijomis, kuriuos turite ant sienų. Vaikų dainų lipdukai puikiai atrodys visur, kur juos įdėsite.

raskite dainų, tokių kaip „liono karaliaus hakuna matata“, „kūdikis ryklys“ ar vaikų klasikos, kurios privers jus nostalgizuoti.

vaikų dainų lipdukai paveiks kambarį, jie bus sukurti tik tam, kad atitiktų jūsų reikalavimus, o vienspalvių gaminių paletė yra daugiau nei 40 spalvų.

vaikų dainų lipdukus labai lengva užklijuoti ir juos galima klijuoti ant bet kokio lygaus paviršiaus. Jis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir labai lengvai valomas drėgnu skudurėliu.

dabar galite atnaujinti savo dekoraciją, neišleisdami per daug išlaidų, nes dekoratyvinis lipdukas vaikų dainoms nėra brangus. Labai lengva nuimti nuo sienos, kad atnaujintumėte savo sienas ar baldus, augant jūsų vaikams.

jei nerandate to, ko ieškote, susisiekite su mumis el. Paštu info@tenstickers. Co. Uk, turime grafinio dizaino komandą, kuri kiekvieną dieną kuria naujus kolekcijos lipdukus. Jūs taip pat galite sukurti savo dizainą , jums tereikia pasakyti mums, ko norite, esamo dizaino modifikaciją ar visiškai naują dizainą su jūsų tekstu ar įvaizdžiu, matmenimis ir spalvomis, kurių norite savo produktui!

Filtras

Lopšelių rimai Išvalyti filtrus
1 - 3 iš 3 lipdukai

Bendras įvertinimas

Įvertinimai

KOKYBINIAI PROJEKTAI

Pritaikykite savo sienų lipduką, kilimėlį ar bet kurį kitą gaminį iš mūsų katalogo su norimu vaizdu ar tekstu, naudodamiesi kai kuriomis išskirtinėmis mūsų siūlomomis paslaugomis.

Nerandate savo lipduko?
Nerandate norimo lipduko? Atsiųskite kelis žodžius, apibūdinančius tai, ko ieškote (pavyzdžiui: katė, mėnulis, gatvės šviesa). Atsiųskite savo el. pašto adresą, kad mes galėtume su jumis susisiekti ir pasiūlyti savo pagalbą bei alternatyvas.