• +40.000 Galimi Produktai
  • Nemokamas Pristatymas 60€
  • Pristatymas Visame Pasaulyje
  • Greitas Pristatymas nuo 24/48h
  • Sumažintos daugiau nei 10.000 produktų kainos
  • Saugus Mokėjimas ir Patvirtinti Atsiliepimai
Filtras

Kino sienos lipdukai

34 lipdukai
kino mylėtojas? Filmo gerbėjas? Mūsų kino lipdukai yra visiškai jums tinkami. Galėsite paversti nuobodų ir nuobodų namo kambarių vaizdą ir paversti juos vietomis, turinčiomis daug originalumo ir charakterio. Duokite savo sienas, kurių prireikė, perklijuokite mūsų kino lipdukus!

šie dizainai puikiai tinka kambariams, kuriuose žiūrite mėgstamus filmus, galbūt poilsio kambaryje. Visiškai nuostabūs vinilo kino lipdukai , kurie paliks ilgalaikį įspūdį kiekvienam žmogui, žvelgiančiam į jūsų sienas. Mūsų vinilo kino lipdukai sukurs puikią atmosferą bet kuriame jūsų kambaryje. šiuos piešinius galite pritaikyti ant bet kokio lygaus ir lygaus paviršiaus. Papuoškite sienas savo mėgstamo filmo citata ar net papuošite savo langus mylimuoju personažu!

3, 2, 1 veiksmas! Pridėkite šiek tiek veiksmo ir charakterio prie savo sienų!


filmų fanatikams siūlome nuostabų lipdukų asortimentą. čia galite rasti daugiau nei 300 dizainų! Kai kurie mūsų dizainai apima holivudo žvaigždes, kurias galite pritaikyti pagal savo vardą, kino ikonų vaizdus ir dar daugiau. Turime nešiojamojo kompiuterio filmų lipdukus, hario poterio citatas, žiedų valdovą, žvaigždžių karus, yra kažkas visiems.
filmų lipdukai yra puikus papildymas bet kuriame kambaryje, jūsų vaikų vaikų kambaryje, jūsų miegamajame ar jūsų poilsio kambaryje. Raskite savo tobulą dizainą, pakeiskite dydžius ir spalvas pagal savo norus, tada lengvai pritaikykite jį ant savo lygaus paviršiaus ar sienos!

mūsų fantazinio, „gaphic“ dizaino komanda gali pakeisti jūsų kolekcijos gaminius pagal jūsų poreikius. Taigi, jei jums reikia konkretaus dydžio ir jo nerandate, nesijaudinkite, tiesiog praneškite mums. Galėsite be vargo gauti nepriekaištingai pritaikytą filmo lipduką! Jūs netgi turite galimybę turėti visiškai suasmenintą filmo lipduką , tiesiog atsiųskite mums norimų pavyzdžių, dydžių, spalvų ir tt, ir viskas taip paprasta!

mūsų produktai yra tinkami namuose ar lauke, ant automobilių ir daug daugiau, visiškai atsparūs oro sąlygoms ir burbulams. Apdaila yra matinė, o tai reiškia, kad šie vinilai neatspindės jokių pašalinių žibintų į jūsų kambarį! Tai aukščiausios kokybės produktai, ilgaamžiškumas, žemos kainos.
kodėl laukti? Jei jums patinka kino teatrai ir filmai, jie jums tobulai tinka. Niekur kitur nerasite geresnio dizaino, kokybės ar kainų. Naršykite šioje puikių lipdukų kolekcijoje dabar!

Filtras

Kinas Išvalyti filtrus
1 - 24 iš 34 lipdukai
  • 1
  • 2

Bendras įvertinimas

Įvertinimai

KOKYBINIAI PROJEKTAI

Pritaikykite savo sienų lipduką, kilimėlį ar bet kurį kitą gaminį iš mūsų katalogo su norimu vaizdu ar tekstu, naudodamiesi kai kuriomis išskirtinėmis mūsų siūlomomis paslaugomis.

Nerandate savo lipduko?
Nerandate norimo lipduko? Atsiųskite kelis žodžius, apibūdinančius tai, ko ieškote (pavyzdžiui: katė, mėnulis, gatvės šviesa). Atsiųskite savo el. pašto adresą, kad mes galėtume su jumis susisiekti ir pasiūlyti savo pagalbą bei alternatyvas.