• +40.000 Galimi Produktai
  • Nemokamas Pristatymas 60€
  • Pristatymas Visame Pasaulyje
  • Greitas Pristatymas nuo 24/48h
  • Sumažintos daugiau nei 10.000 produktų kainos
  • Saugus Mokėjimas ir Patvirtinti Atsiliepimai
Filtras

Vaizdo žaidimų lipdukai

49 lipdukai
jei dievinate vaizdo žaidimus, šioje kolekcijoje rasite tobuliausius savo namų vaizdo žaidimų lipdukus. šiuos produktus galima pritaikyti visur, kur norėtumėte. Juos galite uždėti ant sienų, baldų, langų ar prietaisų, tokių kaip žaidimų pultai, kompiuteriai ar mobilieji telefonai.

sukurkite savo unikalią erdvę naudodami šiuos vaizdo žaidimų lipdukus. Šiame asortimente yra daugybė dizaino, kad jūsų kambarys taptų linksmybių ir įspūdžių vieta. Mūsų vinilinių vaizdo žaidimų lipdukus galima įsigyti įvairių spalvų, vienspalvių arba daugiaspalvių, visi jie yra pagaminti su ryškiomis spalvomis, kurios suteiks gyvybės jūsų sienoms. Aukštos kokybės produktai, atsparūs plyšiams, raukšlėms ir raukšlėms bei atlaiko saulės spindulius, nelikdami spalvos!

didelis dizaino pasirinkimas.



yra vinilo vaizdo žaidimų lipdukas visiems ir visiems, įskaitant dizainus, kurie privers jus jaustis šiek tiek nostalgiškai, arba dizainus, vaizduojančius naujesnius žaidimus! Raskite populiarių žaidimų, tokių kaip kosmoso užpuolikai, „super mario“, „packman“, „sonic“, „pokemon“, „nintendo“ žaidimai ir daugelis kitų, dizainus. Kai kuriuose piešiniuose taip pat yra tekstų ar frazių. Esame tikri, kad rasite tai, kas jums patinka, ir tai, kas puikiai tinka jūsų skoniui ir stiliui!


o kas, jei nerandate to, kas jums patinka? Uh oh. Nesijaudink, ne čia, pirkdami pirkėjus, galime įgyvendinti jūsų svajones! Galite nusipirkti savo asmeninį vaizdo žaidimų lipduką. Tam viskas, ką jums reikia padaryti, yra atsiųsti mums el. Laišką su paveikslėlio pavyzdžiu ir išsamia informacija, pavyzdžiui, dydžiu ir spalva. Mūsų grafinio dizaino komanda, kuri tada pagamins jūsų tobulą dizainą. Jei taip pat turite žvilgsnį į vieną iš katalogo dizainų, bet jums reikia pakeisti spalvas ir tt, mes galime tai padaryti už jus. „tensticker“ tinkinti vaizdo žaidimų lipdukai yra gaminami pagal užsakymą, todėl galime sukurti jums visiškai pritaikytą, išskirtinį produktą, kad galėtumėte turėti tą tobulą lipduką!

lipdukų pritaikymas yra toks paprastas, į kiekvieną išsiųstą siuntinį įtraukiame instrukcijas. Mes taip pat naudojame perkėlimo popierių, kad visi galėtų tai padaryti!

mūsų dizainas visiškai pakeis jūsų kambarių ar prietaisų išvaizdą. Eikite, sukurkite fantastiškai unikalų vaizdą su šiais vaizdo žaidimų temomis. Šių linksmų gaminių dėka jums niekada nebereikės žiūrėti į nuobodžias baltas sienas, juodus kompiuterius! Naršykite kolekciją dabar!

Filtras

Kompiuteriniai žaidimai Išvalyti filtrus
1 - 24 iš 49 lipdukai

Bendras įvertinimas

Įvertinimai

KOKYBINIAI PROJEKTAI

Pritaikykite savo sienų lipduką, kilimėlį ar bet kurį kitą gaminį iš mūsų katalogo su norimu vaizdu ar tekstu, naudodamiesi kai kuriomis išskirtinėmis mūsų siūlomomis paslaugomis.

Nerandate savo lipduko?
Nerandate norimo lipduko? Atsiųskite kelis žodžius, apibūdinančius tai, ko ieškote (pavyzdžiui: katė, mėnulis, gatvės šviesa). Atsiųskite savo el. pašto adresą, kad mes galėtume su jumis susisiekti ir pasiūlyti savo pagalbą bei alternatyvas.