• +40.000 Galimi Produktai
  • Nemokamas Pristatymas 60€
  • Pristatymas Visame Pasaulyje
  • Greitas Pristatymas nuo 24/48h
  • Sumažintos daugiau nei 10.000 produktų kainos
  • Saugus Mokėjimas ir Patvirtinti Atsiliepimai
Filtras

Gėlių sienų lipdukai

(1)
383 lipdukai
Ar esate pavargęs laistyti, genėti, vazonuoti ir persodinti tikras gėles? Na, dabar jūs galite išvengti viso vargo ir ateikite pasižvalgyti į mūsų gėlių sienų lipdukų kolekciją šiandien! Nuo gražių dažytų rožių iki nuostabių gėlių mandalų, esame tikri, kad mūsų nuolat augančiame floristinių sienų lipdukų kataloge bus kažkas jums tobulai tinkamo. Pradedant rožėmis, tulpėmis ir baigiant daugybe kitų gėlių piešinių, yra kažkas, kas tiktų visiems ir kiekvienam kambariui!

gėlių lipdukai kiekvienam skoniui


mūsų gėlių sienų lipdukų katalogas nuolat auga, kiekvieną dieną kuriant naujus produktus. Mūsų blogai talentingų dizainerių komanda dirba kiekvieną dieną kurdami naujus mėgstamų gėlių dizainus kaip tik jums, brangus klientas. Jei nesate įsitraukę į pieštus gėlių raštus ir dizainus, visada galite apsilankyti ir gausioje fotografinių gėlių sienų lipdukų kolekcijoje.


jei patektų į mūsų katalogo pabaigą ir vis dar jaučiatės nepatenkinti ir neradote būtent to, ko ieškojote, nesijaudinkite, mes čia už jus! Mūsų dizaino komanda ne tik kuria neįtikėtinus gėlių tapetus iš savo proto, bet ir gali panaudoti tavo kūrybinį genijų, kad sukurtų personalizuotus gėlių sienų lipdukus kaip tik tau! Viskas, ką jums reikia padaryti, tai nusiųsti pasirinktą paveikslėlį į mūsų svetainę arba susisiekti su mumis el. Paštu su gėlių rūšimi, kurią norite sukurti, pasakykite mums dydžius ir, prieš tai sužinoję, galėsite didžiuotis jūsų asmeninio gėlių sienos lipduko savininkas!


mūsų gėlių lipdukai ir visi mūsų gaminiai šiuo klausimu yra pagaminti iš aukštos kokybės vinilo medžiagos, kuri yra beveik ilgaamžė ir atspari oro sąlygoms. Be to, mūsų lipdukai aprūpinti papildomu aplikacijos popieriumi, kuris leidžia jūsų gėlių lipdukus užklijuoti ant bet kokio lygaus paviršiaus ar sienos svajonę. Mes garantuojame, kad jums bus labai lengva priklijuoti mūsų gaminius, išpūsti burbulus, raukšles, raukšlėtis ir nesubraižyti. Kai nuspręsite pašalinti šį lipduką, būsite maloniai nustebinti, kad pašalinti užduotį yra taip pat lengva, nepalikdami likučių, žymių ar žalos ant jūsų sienų.


pagamintas iš aukštos kokybės vinilo medžiagos, atsparios tokioms problemoms, kaip ašarojimas, raukšlių susidarymas ir raukšlių susidarymas! Jie yra atsparūs net oro burbulams!

taigi ko tu lauki? Eik pažiūrėk! ši nuostabi kolekcija tikrai patiks, pilna spalvų, pilna gyvybės ir pilna linksmybių!

Filtras

Gėlės Išvalyti filtrus
1 - 24 iš 383 lipdukai Norėdami sumažinti rodomų rezultatų skaičių naudokite filtrą

Bendras įvertinimas

Įvertinimai

KOKYBINIAI PROJEKTAI

Pritaikykite savo sienų lipduką, kilimėlį ar bet kurį kitą gaminį iš mūsų katalogo su norimu vaizdu ar tekstu, naudodamiesi kai kuriomis išskirtinėmis mūsų siūlomomis paslaugomis.

Nerandate savo lipduko?
Nerandate norimo lipduko? Atsiųskite kelis žodžius, apibūdinančius tai, ko ieškote (pavyzdžiui: katė, mėnulis, gatvės šviesa). Atsiųskite savo el. pašto adresą, kad mes galėtume su jumis susisiekti ir pasiūlyti savo pagalbą bei alternatyvas.