• +40.000 Galimi Produktai
  • Nemokamas Pristatymas 60€
  • Pristatymas Visame Pasaulyje
  • Greitas Pristatymas nuo 24/48h
  • Sumažintos daugiau nei 10.000 produktų kainos
  • Saugus Mokėjimas ir Patvirtinti Atsiliepimai
Filtras

Ekstremalaus sporto sienų lipdukai

31 lipdukai
ekstremalių sporto šakų dizaino kolekcija. įvairių nuotykių reikalaujančių sporto šakų, tokių kaip alpinizmas, plaustais, šuoliai su guminiu šuoliu ir daugybė kitų. Idealiai tinka adrenalino turinčioms narkomanams.

ar esate drąsus ir jaudinantis žmogus? Ar jums patinka išbandyti naujas nuotykių kupinas sporto šakas? Jei taip, tuomet tikrai rasite tai, kas jums patiks, pasirinkdami ekstremalių sporto šakų dizainus.

idealiai tinka papuošti savo asmenines erdves, tokias kaip jūsų miegamasis, ar net sudėti ant aksesuarų. Verslai taip pat gali užklijuoti šiuos lipdukus ant savo sienų, kad sukurtų estetiškesnį vaizdą.

atnešk aistrą į namus

mūsų ekstremalaus sporto lipdukai yra puikus būdas parodyti savo meilę ir suasmeninti jūsų kambarį, jums patiks vibracija, kurią ji suteiks jūsų namuose.

jei negalite pamatyti ekstremalaus sporto lipduko, kurio ieškojote - tai puiku! Mes visada esame atviri naujoms idėjoms ir norėtume, kad jūs taptumėte tobulai pritaikomu sporto lipduku. tiesiog parašykite mums el. Paštu info. Tenstickers. Co. Uk, kad gautumėte daugiau informacijos arba pateiktumėte dizaino užklausų, kad gautumėte savo tobulo ekstremalaus vinilo lipduką !

kalbant apie kokybę, mes garantuojame lengvą pritaikymą, 15 metų tarnavimo laiką ir papildomą naudą, nes pašalindami jie nepalieka jokių pažeidimų ar likučių, todėl futbolo vinilo lipdukus galite pašalinti bet kuriuo metu, neturėdami jokio poveikio sienai! Visiškai idealus trumpalaikiam naudojimui ar vakarėliams! rodyti mažiau


Filtras

Ekstremalus sportas Išvalyti filtrus
1 - 24 iš 31 lipdukai
  • 1
  • 2

Bendras įvertinimas

Įvertinimai

KOKYBINIAI PROJEKTAI

Pritaikykite savo sienų lipduką, kilimėlį ar bet kurį kitą gaminį iš mūsų katalogo su norimu vaizdu ar tekstu, naudodamiesi kai kuriomis išskirtinėmis mūsų siūlomomis paslaugomis.

Nerandate savo lipduko?
Nerandate norimo lipduko? Atsiųskite kelis žodžius, apibūdinančius tai, ko ieškote (pavyzdžiui: katė, mėnulis, gatvės šviesa). Atsiųskite savo el. pašto adresą, kad mes galėtume su jumis susisiekti ir pasiūlyti savo pagalbą bei alternatyvas.