• +40.000 Galimi Produktai
  • Nemokamas Pristatymas 60€
  • Pristatymas Visame Pasaulyje
  • Greitas Pristatymas nuo 24/48h
  • Sumažintos daugiau nei 10.000 produktų kainos
  • Saugus Mokėjimas ir Patvirtinti Atsiliepimai
Filtras

Filmo citatos lipdukai

6 lipdukai
Dizaino kolekcija, įkvėpta iš puikių filmų linijų. Idealiai tinka filmų mėgėjams ir puikiai tinka dekoruoti bet kurį kambarį.

jei esate aistringas filmas, tuomet tikrai pamėgsite šį platų teksto lipdukų asortimentą su citatomis iš tokių ikoninių filmų kaip žvaigždžių karai, titaniniai filmai ir atgal į ateitį. Papuoškite savo sienas garsia kino filmo citata, arba jei nerandate savo mėgstamiausio, mes galime sukurti jums patinkantį tekstą bet kokiu tekstu, kuris jums patinka! Parašykite mums el. Paštu %year%, kad papasakotumėte mums norimą dizainą.

idealiai tinka sukurti įdomų kalbėjimo tašką bet kuriame jūsų namų kambaryje. Lengvai tepamas ir nuimamas nepaliekant likučių.


Filtras

Garsių filmų linijas Išvalyti filtrus
1 - 6 iš 6 lipdukai

Bendras įvertinimas

Įvertinimai

KOKYBINIAI PROJEKTAI

Pritaikykite savo sienų lipduką, kilimėlį ar bet kurį kitą gaminį iš mūsų katalogo su norimu vaizdu ar tekstu, naudodamiesi kai kuriomis išskirtinėmis mūsų siūlomomis paslaugomis.

Nerandate savo lipduko?
Nerandate norimo lipduko? Atsiųskite kelis žodžius, apibūdinančius tai, ko ieškote (pavyzdžiui: katė, mėnulis, gatvės šviesa). Atsiųskite savo el. pašto adresą, kad mes galėtume su jumis susisiekti ir pasiūlyti savo pagalbą bei alternatyvas.