• +40.000 Galimi Produktai
  • Nemokamas Pristatymas 60€
  • Pristatymas Visame Pasaulyje
  • Greitas Pristatymas nuo 24/48h
  • Sumažintos daugiau nei 10.000 produktų kainos
  • Saugus Mokėjimas ir Patvirtinti Atsiliepimai
Filtras

Superherojaus sienų lipdukai

23 lipdukai
Dizaino kolekcija, įkvėpta superherojų , vyrų ir moterų. Idealiai tinka dekoruoti miegamuosius ir žaidimų zonas vaikams, mėgstantiems veiksmą. Gydykite savo vaikus vienu iš mūsų superherojaus lipdukų ir sukurkite nepriekaištingą atmosferą, kad jie galėtų žaisti ir mokytis. Priverskite savo vaiką jaustis kaip jo mėgstamiausio superherojaus šalininku! Tinka bet kokio amžiaus.

jei neradote konkretaus superherojaus projekto, susisiekite su mumis ir mes sukursime jums pritaikytą lipduką! Visi mūsų lipdukai yra lengvai uždedami ir išimdami nepalieka likučių.

sukurkite malonią atmosferą savo namuose su šiais lipdukais, kurie lengvai paverčia nuobodžias ir negyvas erdves. Vaikams bus malonu leisti laiką savo kambariuose su šiais lipdukais, kurie suteikia charakterio ir gyvenimo.

kokius superherojų lipdukus rasiu?


plati kolekcija dizainų, kuriuos galite pritaikyti savo vaikų vardams, kad jie turėtų erdvę pagal užsakymą , palikdami nuobodžias baltas ir monotoniškas sienas. šie gaminiai leidžia jums suteikti spalvą ir užpildyti mažiausią kambarį gyvenimu.

batman lipdukai , vaikų lipdukai su mažiausiu vardo burtu namuose, imituojantys supermeno ir superherojų vinilų simbolį su pavadinimu, kad galėtumėte suasmeninti gaminį... Geriausias būdas papuošti bet kurį kambarį, yra daugybė įvairių dizainai su skirtingomis temomis ir skirtingais stiliais, kad galėtumėte rasti tai, kas labiausiai tinka mažiausiam kambariui.

superherojų lipdukus labai lengva uždėti, todėl viduje nėra burbuliukų, jie integruojasi ir puikiai įsilieja į sieną. Produktai yra gaminami tik tam, kad išmatuotų, atsižvelgiant į atrankos dydį ir vienspalvių produktų spalvą. Vienspalvių gaminių paletė yra daugiau nei 40 spalvų, kad galėtumėte pasirinkti spalvą, kuri geriausiai atitiktų jūsų sienos dekoraciją.

priverskite mažiausius namus dalyvauti atrenkant savo superheorų dekoratyvinius lipdukus , tokiu būdu jiems patiks išsirinkti naują papuošimą ir jie lauks, kada galės, kai galės jį pastatyti, ir pradės mėgautis nauju dekoratyviniu stiliumi, kuris jūs pasirinkote kartu.

visi jūsų namo kambariai nusipelno gražios, išskirtinės ir originalios dekoracijos , kurioje galite praleisti tiek valandų, kiek norite, nenuobodžiaudami, lipnius gaminius galite lengvai pakeisti, atnaujinti kambario dekoravimą ir pritaikyti jį pagal amžių iš daugiau mažų. Tai yra prieinamas produktas, kuris sukuria didelį poveikį, kai jūs jį dedate nereikalaudami didelių ekonominių padarinių.

prekybos taškų parduotuvėse turime dizainerių komandą, kuri gali sukurti jūsų ieškomą lipduką, jei jau turite dizainą, kurį norite sukurti ant vinilo, nedvejodami susisiekite su mumis, kad turėtumėte savo unikalų lipduką, kurio niekas kitas neturės, ir tai visus nustebins.

Filtras

Superherojai Išvalyti filtrus
1 - 23 iš 23 lipdukai

Bendras įvertinimas

Įvertinimai

KOKYBINIAI PROJEKTAI

Pritaikykite savo sienų lipduką, kilimėlį ar bet kurį kitą gaminį iš mūsų katalogo su norimu vaizdu ar tekstu, naudodamiesi kai kuriomis išskirtinėmis mūsų siūlomomis paslaugomis.

Nerandate savo lipduko?
Nerandate norimo lipduko? Atsiųskite kelis žodžius, apibūdinančius tai, ko ieškote (pavyzdžiui: katė, mėnulis, gatvės šviesa). Atsiųskite savo el. pašto adresą, kad mes galėtume su jumis susisiekti ir pasiūlyti savo pagalbą bei alternatyvas.