• +40.000 Galimi Produktai
  • Nemokamas Pristatymas 60€
  • Pristatymas Visame Pasaulyje
  • Greitas Pristatymas nuo 24/48h
  • Sumažintos daugiau nei 10.000 produktų kainos
  • Saugus Mokėjimas ir Patvirtinti Atsiliepimai
Filtras

Kitų renginių sienų lipdukai

83 lipdukai
Lipdukų kolekcija, puikiai tinkanti paminėti įvairius renginius ir šventes ištisus metus. Galima įsigyti įvairių dydžių ir spalvų!

naudokite langų lipdukus savo versle, kad reklamuotumėte pardavimus ir akcijas pavasariui , vasarai , velykoms ir, žinoma, juodąjį penktadienį! Arba pridėkite juos prie savo namų dekoro, kad paminėtumėte motinos ir tėvo dieną.

visi mūsų dizainai yra pagaminti iš aukštos kokybės vinilo ir yra labai lengvai pritaikomi nepaliekant likučių pašalinus.

švęsti renginius ir šventes geriau nei kas nors kitas


jei nerandate tikslaus dizaino, kurio ieškojote, nedvejodami susisiekite su mumis el. Paštu info@tenstickers. Co. Uk ir mes sukursime jums pritaikytą dizainą. Mūsų dizainerių komanda šią dieną plečia šią temą ir mes galime sukurti jūsų suasmenintą atostogų sienos lipduką arba pritaikyti bet kurį iš jų. šis produktas leis jums sukurti unikalią atmosferą ir asmenybę už sumažintą kainą ir sukurti didelį poveikį.

raskite daugybę dizaino, vienspalvių gaminių ar spalvotų, modernių ar derliaus gaminių, atsižvelgiant į tai, kaip norite papuošti savo vietą ar parduotuvę!
jie tinkami naudoti lauke , ant langų, automobilių ar bet kokio lygaus paviršiaus. Juos labai lengva nuvalyti drėgnu skudurėliu. Idealus produktas vakarėliui, kuris visus svečius nustebins aukštu išskirtinumo laipsniu ar parduotuvės priekiu.

Filtras

Kiti renginiai Išvalyti filtrus
1 - 24 iš 83 lipdukai

Bendras įvertinimas

Įvertinimai

KOKYBINIAI PROJEKTAI

Pritaikykite savo sienų lipduką, kilimėlį ar bet kurį kitą gaminį iš mūsų katalogo su norimu vaizdu ar tekstu, naudodamiesi kai kuriomis išskirtinėmis mūsų siūlomomis paslaugomis.

Nerandate savo lipduko?
Nerandate norimo lipduko? Atsiųskite kelis žodžius, apibūdinančius tai, ko ieškote (pavyzdžiui: katė, mėnulis, gatvės šviesa). Atsiųskite savo el. pašto adresą, kad mes galėtume su jumis susisiekti ir pasiūlyti savo pagalbą bei alternatyvas.