• +40.000 Galimi Produktai
  • Nemokamas Pristatymas 60€
  • Pristatymas Visame Pasaulyje
  • Greitas Pristatymas nuo 24/48h
  • Sumažintos daugiau nei 10.000 produktų kainos
  • Saugus Mokėjimas ir Patvirtinti Atsiliepimai
Filtras

Kitas sporto sienų dekoras

160 lipdukai
pažvelkite į mūsų kitų sportinių lipdukų kolekciją, skirtą papuošti jūsų miegamąjį, sporto salę ar sporto centrą. Išsirinkite iš daugybės lipdukų, parodančių sportą, kurie nėra pakankamai atpažįstami; irklavimas, tinklinio kamuolys, baseinas, banglenčių sportas ir dar daugiau!

sportas yra kažkas, kas tikrai svarbu ir ne tik jūsų sveikatai. Paimkite vieną iš mūsų sporto lipdukų ir padarykite savo kambarį geresne vieta. Jie puikiai tinka motyvuoti arba tiesiog parodyti savo meilę sportui.

suteikti savo kambariui kokį nors charakterį. Mes žinome, kad jūs norite praleisti visą laiką savo naujai dekoruotame kambaryje, netgi galite jaustis skatinami judėti ir daryti treniruotes!

jei nerandate tokio dizaino, kokio ieškojote, nėra problemų, mes mielai jums padėsime! Tiesiog rašykite mums el. Paštu info@tensticker. Co. Uk, pasidalykite mums savo idėja ir mes suprojektuosime jūsų asmeninį sporto lipduką kaip tik jums!

visi mūsų dizainai yra tikrai lengvai pritaikomi, be abejonės, tiesiog žiūrėkite mūsų vaizdo įrašus ir pašalinant neliks jokių likučių.
mūsų sportinių lipdukų yra įvairių dydžių ir, jei norite pritaikyto dydžio, galite mums atsiųsti el. Laišką. Dar daugiau, mes turime didelį spalvų asortimentą, iš kurių galima rinktis iš daugiau nei 49 spalvų!

todėl sukurkime tobulą lipduką jūsų vietai!

Filtras

Kitos sporto šakos Išvalyti filtrus
1 - 24 iš 160 lipdukai

Bendras įvertinimas

Įvertinimai

KOKYBINIAI PROJEKTAI

Pritaikykite savo sienų lipduką, kilimėlį ar bet kurį kitą gaminį iš mūsų katalogo su norimu vaizdu ar tekstu, naudodamiesi kai kuriomis išskirtinėmis mūsų siūlomomis paslaugomis.

Nerandate savo lipduko?
Nerandate norimo lipduko? Atsiųskite kelis žodžius, apibūdinančius tai, ko ieškote (pavyzdžiui: katė, mėnulis, gatvės šviesa). Atsiųskite savo el. pašto adresą, kad mes galėtume su jumis susisiekti ir pasiūlyti savo pagalbą bei alternatyvas.