• +40.000 Galimi Produktai
  • Nemokamas Pristatymas 60€
  • Pristatymas Visame Pasaulyje
  • Greitas Pristatymas nuo 24/48h
  • Sumažintos daugiau nei 10.000 produktų kainos
  • Saugus Mokėjimas ir Patvirtinti Atsiliepimai
Filtras

Vinilo atspaudų sienų lipdukai

(1)
104 lipdukai
vinilo lakštų lipdukų kolekcija su įvairiais spausdinimo piešiniais. Idealiai tinka savitai, asmeniškai ir spalvingai prisiliesti prie jūsų namų ar verslo. Gėlių, geometrinių, raštų ir vaikų piešiniai.

jei norite originaliai ir kūrybiškai užpildyti tuščią vietą savo namuose, šie spausdinimo lipdukai puikiai tinka jums. praktiški lipdukai , kuriuos galima lengvai uždėti ir nuimti nepaliekant likučių.

tikrai rasite spausdinimo dizainą, tinkantį kambaryje, kurį norite papuošti. idealiai tinka didelėms erdvėms kambaryje uždengti, kurias norite padengti nedažydami.

didelis katalogas, kuriame yra daugiau nei šimtas dizainų, kuriuos galite pritaikyti ir pakeisti dydį, kad turėtumėte produktą, tinkantį jūsų paviršiui.

juos galite uždėti ant bet kokio lygaus paviršiaus, ant sienų, baldų, stiklo, langų, aksesuarų, pavyzdžiui, konsolių, dviračių ar automobilių. Produktai yra atsparūs išorėje ir lengvai valomi drėgnu skudurėliu.


kokio stiliaus atspausdintus lipdukus rasiu?


lipnūs medžio efekto lipdukai, skirti baldams, durims ar sienoms pamušalu. Gėlių dizainai, kurie nustebins visus, kuriuos aplankote, ir užpildys jūsų vietą gyvenimu ir asmenybe. Plytų ar betono imitacija ir tekstūros efektas, idealiai tinka jūsų sienai suteikti kaimiško stiliaus.

plokštės ne tik naudojamos sienoms ar durims, bet ir baldams galite suteikti armatūros sluoksnį, dekoruodami juos ir sukurdami unikalią bei išskirtinę erdvę. Spausdinimo lipdukai yra įvairūs - nuo vaikų temų iki suaugusiųjų, todėl galite pridėti asmenybės bet kuriame namo kambaryje, nepalikdami vietos poilsiui.

jei nerandate norimo spausdinimo vinilo, galite susisiekti su mumis. Prekybos centrų parduotuvėse turime grafinio dizaino komandą, kuri sukuria norimą atspausdintą sienos lipduką arba galite pritaikyti vieną iš katalogo produktų. Jums tereikia pranešti, ko norite, spalvą ir matmenis, kad galėtumėte tai padaryti.

laikas sukurti norimą namą ar erdvę. Vienintelis būdas yra papuošti pagal savo skonį ir sukurti erdvę, kurioje galite praleisti tiek valandų, kiek norite, ir kur niekada nesigailėsite. Mes mėgstame jums pasidaryti dekoratyvinį vinilą su atspaudais.

Filtras

Spausdinti Išvalyti filtrus
1 - 24 iš 104 lipdukai

Bendras įvertinimas

Įvertinimai

KOKYBINIAI PROJEKTAI

Pritaikykite savo sienų lipduką, kilimėlį ar bet kurį kitą gaminį iš mūsų katalogo su norimu vaizdu ar tekstu, naudodamiesi kai kuriomis išskirtinėmis mūsų siūlomomis paslaugomis.

Nerandate savo lipduko?
Nerandate norimo lipduko? Atsiųskite kelis žodžius, apibūdinančius tai, ko ieškote (pavyzdžiui: katė, mėnulis, gatvės šviesa). Atsiųskite savo el. pašto adresą, kad mes galėtume su jumis susisiekti ir pasiūlyti savo pagalbą bei alternatyvas.