• +40.000 Galimi Produktai
  • Nemokamas Pristatymas 60€
  • Pristatymas Visame Pasaulyje
  • Greitas Pristatymas nuo 24/48h
  • Sumažintos daugiau nei 10.000 produktų kainos
  • Saugus Mokėjimas ir Patvirtinti Atsiliepimai
Filtras

Pasakos sienos lipdukai

94 lipdukai
Kolekcija dizainų, įkvėptų pasakų ir vaikų istorijų. įvairios iliustracijos ir pasakų deklų literatūra vaikams. vaikų pasakojimai apie sienų lipdukus, kurie pavers jūsų vaiko kambarį magiška ir ypatinga žeme. Didelis asortimentas nuo princesių sienų lipdukų iki mitinių būtybių lipdukų. Papuoškite savo vaiko kambarį vienu iš mūsų fantastiškų ir kūrybingų pasakų sienų lipdukų ir leiskite magijai prasidėti.

kokius pasakų lipdukus rasiu?


yra daugybė labai originalių ir kūrybingų iliustracijų ir dizainų , kurie patiks mažiausiems namams. Mūsų pasakų lipdukuose labai lengva atpažinti tekstus, pavyzdžiui, frazė „mažasis veidrodis“, kuri leis papuošti vonios kambarį ir suteiks originalumo, apie kurį mes negalvojame, prisilietimą, dabar galite suteikti jam asmeniškumo ir išskirtinumo.

neįtikėtini dizainai su mažojo princo frazėmis, iliustracijos, kad būtų unikalūs ir išskirtiniai namai. Ši istorija, kuri yra visų vaikų ir visos vaikystės istorijos dalis, prideda kai kuriuos piešinius su jūsų vaikų vardu, kad suteiktų asmenybės ir kuriuos jie vis dar myli plius naujoji puošyba

rasite daugybę kitų piešinių, tokių kaip princesių pilys, „peter pan“ siluetai, mažos raudonojo pakabos iliustracijos ir dizainai, kurie suteiks asmenybės ir charakterio.

jei neradote to, ko ieškojote, galite susisiekti su mumis ir mes padarysime viską, kad sukurtume jums personalizuotą lipduką. Tiesiog atsiųskite mums el. Laišką su visais vėlavimais el. Paštu info@tensticker. Co. Uk

mūsų aukštos kokybės sienų lipdukus lengva užklijuoti ir nuimti, pagamintus iš vinilo su putplasčiu, o pašalinus nelieka likučių. Aukščiausios kokybės matinis apdaila ir galite pasirinkti iš daugiau nei 40 spalvų paletės mūsų monolitinių lipdukų.

taigi pakeiskite savo vaikų kambario apdailą už labai sumažintą kainą!

Filtras

Pasakos Išvalyti filtrus
1 - 24 iš 94 lipdukai

Bendras įvertinimas

Įvertinimai

KOKYBINIAI PROJEKTAI

Pritaikykite savo sienų lipduką, kilimėlį ar bet kurį kitą gaminį iš mūsų katalogo su norimu vaizdu ar tekstu, naudodamiesi kai kuriomis išskirtinėmis mūsų siūlomomis paslaugomis.

Nerandate savo lipduko?
Nerandate norimo lipduko? Atsiųskite kelis žodžius, apibūdinančius tai, ko ieškote (pavyzdžiui: katė, mėnulis, gatvės šviesa). Atsiųskite savo el. pašto adresą, kad mes galėtume su jumis susisiekti ir pasiūlyti savo pagalbą bei alternatyvas.