• +40.000 Galimi Produktai
  • Nemokamas Pristatymas 60€
  • Pristatymas Visame Pasaulyje
  • Greitas Pristatymas nuo 24/48h
  • Sumažintos daugiau nei 10.000 produktų kainos
  • Saugus Mokėjimas ir Patvirtinti Atsiliepimai
Filtras

Augalų lipdukai

173 lipdukai
Visų rūšių augalų lipdukai, puikiai tinkantys atvėsti pavasario ar rudens išvaizdą jūsų namuose ar biure. Pritraukite gamtos dekoro ir pagyvinkite savo paprastas sienas.


dabar nereikia jaudintis kiekvieną dieną laistant augalus! Jūs galite turėti gražią orchidėją, kaktusą ir įvairius kitus augalus, kurie nuolat žydi jūsų namuose. Lengvai pritaikomi lipdukai, kuriuos galima dėti bet kurioje vietoje, kad akimirksniu suteiktų naują vaizdą.

pasirinkite iš įvairių dydžių asortimentą, kad pritaikytumėte šiuos lipdukus savo namuose.


augalų ištekliai yra tema interjero dekoravimo tema, visa interjero puošyba yra susijusi su egzotinių augalų dekoravimu. Todėl apdaila lipniuoju vinilu yra idealus sprendimas mėgstantiems pokyčius ir interjero dizainą.

jei ieškote originalių ir šviežių idėjų ir norite dar ką nors papildyti savo namų kambariais ir erdvėmis, mūsų augalų lipdukai leis jums tą dekoraciją padaryti. Nustebinkite savo lankytojus mūsų fantastiškais augalų sienų lipdukais.

rytietiški vinilai su bambukinėmis lazdelėmis, kurie leis jums keliauti į kiniją, džiungles, elegantiški lipdukai su subtiliu dizainu... Platus gaminių asortimentas, skirtas kiekvienam.

juos labai lengva pritaikyti ir jie suteiks jūsų namams stiliaus ir elegancijos

įleiskite gryną orą į savo namus ir svajokite apie vidinį sodą, apie kurį visada svajojote. Mėgaukitės gamta iš pirmų rankų su savo augalų lipdukais.

ir jei nerandate augalų lipdukų , kurių ieškojote, tiesiog susisiekite su mumis el. Paštu info@tenstickers. Co. Uk ir mes mielai jums padėsime sukurti jūsų neaktyvų augalų lipduką!

Filtras

Augalai Išvalyti filtrus
1 - 24 iš 173 lipdukai

Bendras įvertinimas

Įvertinimai

KOKYBINIAI PROJEKTAI

Pritaikykite savo sienų lipduką, kilimėlį ar bet kurį kitą gaminį iš mūsų katalogo su norimu vaizdu ar tekstu, naudodamiesi kai kuriomis išskirtinėmis mūsų siūlomomis paslaugomis.

Nerandate savo lipduko?
Nerandate norimo lipduko? Atsiųskite kelis žodžius, apibūdinančius tai, ko ieškote (pavyzdžiui: katė, mėnulis, gatvės šviesa). Atsiųskite savo el. pašto adresą, kad mes galėtume su jumis susisiekti ir pasiūlyti savo pagalbą bei alternatyvas.