• +40.000 Galimi Produktai
  • Nemokamas Pristatymas 60€
  • Pristatymas Visame Pasaulyje
  • Greitas Pristatymas nuo 24/48h
  • Sumažintos daugiau nei 10.000 produktų kainos
  • Saugus Mokėjimas ir Patvirtinti Atsiliepimai
Filtras

Apskritimo sienos lipdukai

46 lipdukai

žiedų kolekcija, skirta išskirtinai, originaliai papuošti jūsų namų sienas ir aksesuarus bei suteikti jūsų kambariui charakterio, sukuriant aplinką, kuri nustebins visus jūsų svečius. aukštos kokybės produktas, kuris bus puikiai integruotas į jūsų namus.


išsirinkite naują dekoraciją, palikite klasikines nuobodžias ir monotoniškas sienas, pradėkite matuoti erdvę, kurioje jums patogu ir galite joje praleisti tiek valandų, kiek norite.


kokius lipdukus rasiu?



yra daugybė tokios formos gaminių, galite juos įdėti į vaikų kambarį, svetainę ar virtuvę, yra visų rūšių dizainų. Jie taip pat tinka automobiliams ar vitrinoms, nes yra atsparūs išorei, o kita vieta, kur galite juos sudėti, yra baldai, buitiniai prietaisai ar bet kurios rūšies aksesuarai, kai jie yra lygūs, kad būtų optimaliai prigludę.


„polka dot“ vinilai yra pagaminti iš lakštų su daugybe apskritimų. Lakštus lengva pjaustyti, kad vėliau galėtumėte sukurti norimą kompoziciją ant norimos sienos ar aksesuaro ir gauti norimą aplinką. Yra vienspalviai polka taškai, kiti su daugybe spalvų, šiltų spalvų gama arba tos pačios spalvos nuolydžiai. Su šiuo produktu bus atvertos plačios galimybės.


taškai ir apskritimai leis jums sukurti gražią kompoziciją už prieinamą kainą, nereikalaujant didelių reformų. Kokybiškas produktas, lengvai pritaikomas, kad viduje nebūtų burbuliukų. Gaminių apdaila yra matinė. Taip pat labai lengva valyti drėgnu skudurėliu, jie yra atsparūs oro sąlygoms, todėl galite juos pastatyti lauke.


nerandate reikiamo vinilo lipduko lipduko? Jokių problemų, „tenstickes“ turime grafinio dizaino komandą, kuri nuolat plečia katalogą ir tuo pat metu gali sukurti jums reikalingą dizainą, tereikia susisiekti su mumis info@tenstickers. Co. Uk, pakomentuoti, kokio produkto norite , su kokiais išmatavimais, spalvomis ir vienetais. apskritimo lipdukai gaminami tik tam, kad išmatuotų, tik kiekvienam klientui, kad jie turėtų unikalų gaminį pagal savo reikalavimus.

Filtras

Apskritimas Išvalyti filtrus
1 - 24 iš 46 lipdukai
  • 1
  • 2

Bendras įvertinimas

Įvertinimai

KOKYBINIAI PROJEKTAI

Pritaikykite savo sienų lipduką, kilimėlį ar bet kurį kitą gaminį iš mūsų katalogo su norimu vaizdu ar tekstu, naudodamiesi kai kuriomis išskirtinėmis mūsų siūlomomis paslaugomis.

Nerandate savo lipduko?
Nerandate norimo lipduko? Atsiųskite kelis žodžius, apibūdinančius tai, ko ieškote (pavyzdžiui: katė, mėnulis, gatvės šviesa). Atsiųskite savo el. pašto adresą, kad mes galėtume su jumis susisiekti ir pasiūlyti savo pagalbą bei alternatyvas.