• +40.000 Galimi Produktai
  • Nemokamas Pristatymas 60€
  • Pristatymas Visame Pasaulyje
  • Greitas Pristatymas nuo 24/48h
  • Sumažintos daugiau nei 10.000 produktų kainos
  • Saugus Mokėjimas ir Patvirtinti Atsiliepimai
Filtras

žuvies sienos lipdukai

(1)
141 lipdukai
dekoratyvinis žuvies vinilis , nuostabūs dizainai, kurie jūsų sienas, baldus ar bet kokį paviršių pavers unikaliu ir patraukliu akį. Raskite didžiulį dizainą, tinkantį visoms auditorijoms. Suteikite namams naują išvaizdą, pridėkite charakterio savo vaiko kambariui, holui ar virtuvei.

šaunūs žuvies dizainai jums ir jūsų namams!


mes turime tiek daug nuostabių dizainų šioje išskirtinėje kolekcijoje, kuri nuolat auga ir atnaujinama. Jūsų vaikai be galo dievins savo naujus žuvies lipdukus. įkvėpkite juos būti kūrybingais, su jais jie galės sukurti istorijas apie žuvis ir jų vandens nuotykius. Kai kuriuos dizainus galima suasmeninti tokiu vardu, taigi, jis yra daug asmeniškesnis ir įdomesnis jums ir jūsų šeimai.
nuo atskirų lipdukų, supakuotų su keliomis žuvimis, nuo auksinių žuvelių, koi karpių iki bet kokių kitų jūsų įsivaizduojamų žuvų! Taigi galėsite rasti geriausią žuvų lipduką, kuris papuoš jūsų namus. Ir, žinoma, juos galima užklijuoti bet kur jūsų namuose, ant sienų, langų, šaldytuvo, sąrašas tęsiasi ir toliau!

turime grafinio dizaino komandą, kuri nuolat plečia katalogą, kad galėtumėte nusipirkti savo idealiausio žuvies sienos lipduką , nors mes galime sukurti jums pritaikytą dizainą, jei nerandate to, ko norėtumėte! Jums tereikia mums atsiųsti mums el. Laišką ir pranešti, ko norite, visiškai naujo originalaus dizaino ar galbūt nedidelio vieno iš mūsų katalogo lipdukų pakeitimo!

visi mūsų gaminami vinilo gaminiai yra pagaminti aukštos kokybės, kad juos būtų galima priklijuoti prie jūsų sienų be jokio rūpesčio ar vargo. Turime daugiau nei 50 spalvų, iš kurių galima rinktis vienspalvius ir daugiaspalvius vinilus, kurie visi turi puikią spalvų kokybę. Mūsų lipdukai yra ryškūs ir labai patvarūs. Visi mūsų lipnūs gaminiai yra atsparūs tokiems dalykams kaip lietus, vėjas ir tt, juos lengva plauti, tiesiog nuvalykite drėgna šluoste.

duokite savo namams šiek tiek tlc ir pamirškite nuobodžias, nuobodžias sienas. Mūsų lipdukai yra elegantiški, patvarūs ir originalūs, kad galėtumėte lengvai paversti savo namus. Papuošti dekoratyviniu vinilu yra labai lengva ir paliks nuostabią atmosferą jūsų kambariuose!
didelę įvairovę, kuri jums tikrai patiks. Naršykite šią kolekciją su daugybe spalvingų ir linksmų piešinių, kad suteiktumėte savo sienoms asmenybės ir turėtumėte namus, kurie visiškai atitiktų jūsų skonį!

Filtras

žuvis Išvalyti filtrus
1 - 24 iš 141 lipdukai

Bendras įvertinimas

Įvertinimai

KOKYBINIAI PROJEKTAI

Pritaikykite savo sienų lipduką, kilimėlį ar bet kurį kitą gaminį iš mūsų katalogo su norimu vaizdu ar tekstu, naudodamiesi kai kuriomis išskirtinėmis mūsų siūlomomis paslaugomis.

Nerandate savo lipduko?
Nerandate norimo lipduko? Atsiųskite kelis žodžius, apibūdinančius tai, ko ieškote (pavyzdžiui: katė, mėnulis, gatvės šviesa). Atsiųskite savo el. pašto adresą, kad mes galėtume su jumis susisiekti ir pasiūlyti savo pagalbą bei alternatyvas.