• +40.000 Galimi Produktai
  • Nemokamas Pristatymas 60€
  • Pristatymas Visame Pasaulyje
  • Greitas Pristatymas nuo 24/48h
  • Sumažintos daugiau nei 10.000 produktų kainos
  • Saugus Mokėjimas ir Patvirtinti Atsiliepimai
  • Plytų faktūros sienos freskos lipdukas - „Tenstickers“
  • Plytų faktūros sienos freskos lipdukas - „Tenstickers“
    3

    Plytų tekstūros gyvenamojo kambario sienų dekoras

    Informacija: A13260
    5 / 5
    Nuo 3.99
    • Lengvas klijavimas be bublinių, purštų ir atliekų nuėmus
    • Ilgo patvarumo ir lipnumo medžiaga. Tinka naudoti patalpose ir lauke
    • Gyvybingos ir intensyvios spalvos nuo pat pirmos dienos, be atšvaitų
    • Dekoravimo tendencijos. Unikalus, greitas ir labai ekonomiškas dekoravimas

    Pasirinkite dydį (plotis x aukštis)

    Įveskite norimą plotį ir aukštį Į matmenų laukelį įrašyti vienetai nurodyti cm.
    Plotis cm.
    x
    Aukštis cm.
    Nuo 3.99
    Pirkite dabar su nuolaida!
    Nerandate norimo gaminio? Sukurkite asmeninį vinilą, kad jis atitiktų jūsų erdvę, poreikius ir skonį.
    Jums taip pat gali prireikti
    Panašios lipdukai rekomendacijos
    Kiti produktai, kurie gali jus sudominti

    Informacija apie lipduko

    Produkto aprašymas

    Sukurkite naują ir klasikinį savo namų vaizdą be didelių rūpesčių

    Plytų tekstūros gyvenamojo kambario sienų dekoras suteiks Jūsų namams naują ir klasikinį išvaizdą, o viskas bus lengva ir patogi. Šis lipdukas gali būti pritaikytas gyvenamajame kambaryje, prieškambaryje ar kitose bendrose erdvėse, suteikiant joms jūsų norimą stilių.

    Pritaikymas pagal jūsų norus

    Užsakymo metu galėsite sureguliuoti lipduko matmenis pagal savo norus ir poreikius. Tai leis jums sukurti unikalų ir individualų dizainą, kuris atitiks jūsų lūkesčius.

    Aukštos kokybės vinilas

    Lipdukas pagamintas iš aukštos kokybės vinilo, kuris užtikrina lengvą užklijavimą, ilgą lipnumą ir po pašalinimo nėra jokių pėdsakų. Taip galėsite lengvai atnaujinti savo interjerą arba pakeisti lipduką, jei norėsite įgyvendinti naujas idėjas.

    PATVARI IR VANDENIUI ATSPARI MEDŽIAGA
    SAVAIMINĖ REKLAMA
    LENGVAI VALOMA
    LENGVA NAUDOTI
    SATININIS APDAILA
    DIDELIS SPALVŲ INTENSYVUMAS
    NĖRA ATSPINDŽIŲ PATALPOSE

    klijavimas.aprasymas

    Būtinos priemonės:

    1- A mentelė ar pan. (kreditinė kortelė, ID)

    2- A švari šluostė

    Ką aš gausiu?

    Gausite kartoninę pakuotę/burbulo voką, kuris apsaugo lipduką ir jo priedus nuo bet kokios žalos. Jei taip pat įsigijote mentelę, tai taip pat bus vamzdelio/burbulo voko viduje. Be to, pridėjome dizaino kopiją, kuri bus naudojama kaip proporcingas šablono lapo lipdukas, kad prieš dengdami įsigytą vinilo lipduką galėtumėte atlikti sukibimą ir pritaikymo bandymus.
    Jei lipduko netaikysite tik po kelių savaičių, lipduką geriau išimti iš tūbelės/burbulo voko ir laikyti ištemptą.

    Kaip pradėti?

    Įsitikinkite, kad paviršius, ant kurio klijuosite lipduką, yra geros būklės, kitaip lipdukas bus nepatvarus, nes jis tinkamai neprilips prie paviršiaus. Paviršius turi būti sausas, švarus, ant jo neturi būti pašalinių medžiagų, tokių kaip milteliai, skysčiai ir dėmės ...

    Jei lipdytumėte savo lipduką ant dažytos sienos, būtų geriau, kad ji būtų dažyta plastikiniais dažais, nes jie yra tinkamiausi.

    Nerekomenduojame klijuoti lipdukų ant šviežiai dažytų paviršių. Jei norite klijuoti lipduką ant neseniai dažyto paviršiaus, rekomenduojame, kad prieš jį klijuojant praeitų 4 – 6 savaitės.

    Nevalykite klijuojamo paviršiaus stiklo valikliu. Šis produktas palieka daleles, kurios neleis klijams sukibti su paviršiumi. Rekomenduojame valyti paviršių vandeniu arba vaistinėje įsigytu alkoholiu.

    „Tenstickers“ parduodami lipdukai yra skirti klijuoti ant bet kokio lygaus, neporėto paviršiaus. Jei jūsų turimas paviršius yra kitoks, susisiekite su mumis info.lt@tenstickers.com s.

    * Jei įsigijote vinilo rašymo lentos lipduką, klijuokite jį ant visiškai lygaus paviršiaus. Mažiausias paviršiaus nelygumas paveiks rašymo lentoje ir trynimo kokybę.

    ** Vyniojant vinilo lipdukus į ritinius palengvinančiame klijuoti popieriuje gali atsirasti raukšlių. Patariame išimti vinilo lipdukus iš gautos pakuotės, juos ištiesti ir išlyginti raukšles, o prieš klijuojant juos vėl išlyginti raukšles mentele ar panašiu daiktu. Vinilas yra lanksti medžiaga, todėl bet kokios raukšlės, turinčios įtakos popieriui, neturi jokios įtakos vinilui, jei klijuojate pagal nurodymus.

    Lipduko klijavimas?

    01- Nuimkite kartoninės tūtelės dangtelį; išimkite lipduką ir šabloną. Paruoškite stalą arba grindis ir dar kartą patikrinkite, ar klijuojate reikiamą lipduką. Atsižvelgiant į jūsų lipduko dydį, jis gali būti pristatytas tiek vienos, tiek kelių dalių (toje pačioje kartoninėje tūtelėje). Jei užsisakėte fototapetą, įsitikinkite, kad pakuotėje yra visos jo sudedamosios dalys.

    02- Mentele stipriai perbraukite per visą apsaugomojo popieriaus paviršių, kad lipdukas gerai prisiklijuotų. Patariame itin kruopščiai paspausti tas lipduko dalis, kurių dizainas turi labai mažų detalių.

    03- Išmatuokite sieną ir parinkite vietą lipdukui klijuoti.

    04- Sulenkite baltą silikoninį popierių maždaug 5 centimetrus nuo viršaus.

    05- Viršutinę lipduko dalį priklijuokite ant sienos, kad lipdukas prisitvirtintų savo vietoje, tada atskirkite baltą silikoninį popierių.

    06- Spausdami lipduką žemyn šalinkite baltą popierių nuo kitos lipduko pusės. Lipduką prie sienos spauskite mentele ar kitu panašiu daiktu. Mentele (ar panašiu daiktu) reikia spausti nuo centro į išorę – į šonus.

    07- Priklijavę lipduką dar kelis kartus perbraukite jį mentele per skaidrų apsaugomąjį popierių, kad lipdukas gerai priliptų prie sienos.

    Klijuodami daugiaspalvius lipdukus mentele pirmą kartą braukite labai švelniai, kad lipdukas nepajudėtų iš vietos ir neatsiklijuotų – taip klijuokite, kol visas lipdukas gerai prilips prie sienos. Kai visas lipdukas gerai prilips, jis nebepasislinks.

    08-Kol baigsite klijuoti lipdukas jau bus prilipęs prie sienos. Dabar viskas, ką jums reikia padaryti, yra pašalinti švarų apsaugomąjį popierių nuo viršutinės dalies. Plėškite jį 180 laipsnių kampu.

    Kai kurie lipdukai neturi apsaugomojo popieriaus, nes juos lengva klijuoti. Atlikus 7-ąjį instrukcijos etapą jūsų lipdukas bus tinkamai priklijuotas.

    Standartinis 5 dienų pristatymas į namus.

    Skubus pristatymas per 24 valandas jūsų namų adresu galima.
    Šios pristatymo sąlygos yra orientacinės ir neprivalomos. Galutiniai pristatymo terminai ir išlaidos bus nurodyti pasirinkus galutinį pristatymo adresą ir transporto agentūrą.

    Bendras įvertinimas

    Įvertinimai

    Klientai taip pat pirko

    Nerandate savo lipduko?
    Nerandate norimo lipduko? Atsiųskite kelis žodžius, apibūdinančius tai, ko ieškote (pavyzdžiui: katė, mėnulis, gatvės šviesa). Atsiųskite savo el. pašto adresą, kad mes galėtume su jumis susisiekti ir pasiūlyti savo pagalbą bei alternatyvas.